как да получите повече freqency?

S

sevid

Guest
Здравейте, всички

Въпрос ми е как да получите повече freqency на Ур дизайн от синтеза на резултатите от DC?

от "данни час на пристигане"?
но аз намирам, че има различни "данни час на пристигане" е, когато различните цикли часовник, са определени в Ур TCL скриптове, и всички тези различни цикли часовник може да заседава времето ограничения от времето доклада на постоянен ток.
но те са различни "данни час на пристигане" е, и аз Не знам кой трябва да бъдат избрани като Макс моята честота.Този, това се равнява на "данни, необходими време"?

Какво мога да направя тогава?

PLZ

благодарности

sevid

Най-лошото от времето пътя обл - рег. път ще ви даде представа за максималната си честота.Ако сте използвали по джапанки с правилно именуване т.е. всички от тях завършва с "_reg" разширение, можете да използвате следните също така да получите най-лошия път:

report_timing-_reg от * / * до * _reg / *

Ако знаете Ур часовник ПИН кода и името на данни за закрепване, да ги замени в горната команда

С уважение,
dcreddy

Също така от вашия застой STA доклад.Ако имате отрицателен застой след това сте превишили максималната Freq.Ако имате положителни застой след това можете да намалите период часовник.В момента на пристигане на данните е времето, необходимо за данни, за да пропагандира за въвеждане на часовник елемент.

трябва да се уверете, че притежават време и време за настройка и двете отговарят на състоянието Ви!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back