как да отрежете за изходното напрежение LDO висока точност

A

azsxdc

Guest
Здравейте аз трябва да получите на LDO изход напрежение (Vout) висока точност, как мога да направя? например, позоваването е bandgap напрежение (VBG). 1, ако VBG температурен коефициент (TS) и точността са както бедни, не ми трябва да отрежете VBG точност? или другата? или и двете? след това отрежете Vout? 2, ако VBG Ts е добро, но точността е лошо, не ми трябва да отрежете VBG точност, след това отрежете Vout или отрежете Vout само? Аз също съм сигурна дали аз само трябва да се отнасят Vout Ts и точност? не засягат VBG? да отрежете VBG е само начин да се Vout висока точност? Надявам се вашата помощ. Благодаря Ви много.

Вие ще искате да отрежете tempco, и тогава ще трябва да отрежете Vout сметка декоративни ефекти TC там. Освен ако не са с отворени изисквания и / или достатъчно дизайн минава, за да получите "естествено", добре центрирана "достатъчно добър" референтен. Вашият подреден метод зависи от това, което леярната за квалифицирани устройства - предпазители, antifuses (Gate или ценерова ZAP), лазерна почиства тънък филм и т.н.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back