как да намерите LCD контролер???

S

SOS

Guest
Аз имам един символ LCD (2x16) и един glcd (128x64)
Сега искам да прочетете фиш на ръководител, използвани в тях, но аз съм зная кой контролер се използва в тях.
как да разберете администраторът използва ????????

Аз съм виждал по всеки ъгъл на LCD и не е част брой

, а аз съм виждал много LCD монитори charater и видели номер на частта на никой (аз имам програмирани да ги поема, които те използват популярни hd4478, но този път имам нужда от фиш за glcd)

Здрасти,
От гледна точка на потребителя на оглед, вътрешният partumbers администраторът не са важни.Интерфейсът на детайли са това, което е важно, което ще бъде на разположение на ръководство за употреба и трябва да я получите от доставчика на LCD.

С уважение,
Laktronics

: вика: проблемът наистина е тук
аз имам по някакъв начин тези, получени от LCD монитори скрап и аз арго питам доставчика

inpection или само от някои от аутопсията вътре аз арго намирам си контрольор

Както Laktronics посочи, защо копае гроб на стария само за да разберете черепи и кости.Вашата цел трябва да бъде плосък интерфейс към контролера.таблиците с данни, ще ви даде информация за взаимодействие аута ПИН и информация за забавяне на игли позволяват.

@ ckshivaram
вие трябва да знаете LCD контролер, за да я свързали с администратора ---- този сте съгласни?
Аз искам Q "как да намерите LCD контролер???"

Както и да благодаря на всички вас за вашата подкрепа, аз имам решен проблема ми характер на LCD, като го поема от hd44780

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back