какъв софтуер използвате за дизайн CMOS сензор на изображението?

X

xuexucheng

Guest
какъв софтуер използвате за дизайн CMOS сензор на изображението? 1. Аз съм обучение CMOS сензор за изображения. и искате да проектирате сензор, но аз не знам какъв софтуер е много лесен за използване. 2. сензора са много пиксели, така че когато оформление, просто копирайте пиксел и pasete да образуват масив, е това право? и схематичен също е необходимо да привлече много фотодиод, така че LVS, е това право? 3. Да намеря OpenSource софтуер, име електрически CAD, Можем ли да използват този софтуер за дизайн на изображението CMOS сензор? Благодаря ви!!

Можете да използвате електрически или магически софтуер с отворен код, но аз не съм фен на нито. Опитайте се да гледате LASI. Други отчети са правилни. Кийт

1. I Am обучение CMOS сензор за изображения. и искате да проектирате сензор, но аз не знам какъв софтуер е много лесен за използване. Можете да използвате всеки софтуер, стига да имат право слоеве, за да направи оформлението ... тъй като тя изглежда не сте с помощта на специфичен процес със своя ДПК по същество ще трябва да започнем от нулата, така че да можете не вероятно ще има файлове, за да се симулира, стартирайте Демократична република Конго, LVS и т.н. 2. Сензорът има много пиксели, така че когато оформление, просто копирайте пиксел и pasete да образуват масив, е това право? Да и схеми също е необходимо да привлече много фотодиод, така LVS, е това право? Да 3. Да намеря OpenSource софтуер, име електрически CAD, Можем ли да използват този софтуер за дизайн на изображението CMOS сензор? Да, но както казах, което трябва да направите всичко сами ... което е доста сложен процес diemilio

има ли някакъв урок да направя Miage дизайн сензор CMOS? стъпка по стъпка?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back