какво е предлагането връзка за този изход буфер?

G

Guest

Guest
Здрасти,
Аз имам един въпрос за VDD / GND връзка за приложеното продукция буфер.Pls.вижте приложените схеми, това е изход етап, преди етап е аналогова част.Функцията на този етап е настоящ превключвател, опашката ток е ~ 16 mA, което се отразява от предлагането независим източник на ток.Като се има предвид смяна chracteristics на този изход буфер, ние посветен две ВВД / GND сфери, за да я предостави.Аналоговият част, преди да е аналогов VDD / GND, продукцията буфер е цифров VDD / GND.

Но имам някои пъзели за VDD / GND връзка за доставката независим източник на ток.Кои VDD / GND трябва да се свърже с?Основата е coonected в аналогови GND.Процесът е nwell п-под светлината doply ООП.Нашата загриженост е:
1.if е свързан към аналогова част, цифровата GND скача ще въведе GND потенциална разлика за текущата огледало, което ще доведе до текущата грешка огледало.

2.Ако тя ще се свърже с цифров VDD / GND, тялото ефект на M1 също ще предизвика грешка за текущата точност огледало, тъй като основата е свързан с аналогов GND

3.What някога е свързан с аналогов VDD / GND или цифров VDD / GND, М2 винаги има за последица орган, който ще indroduce на inaccuray на опашката ток, като по този начин влоши око-диаграма на продукцията.

Тогава, какво трябва да го свържете към???Pls.Дайте ми някакъв съвет!

Благодаря предварително

Как ще го направите:

Свържете текущата огледало за аналогови земята (М1 и М2), за да сте сигурни, че на добро огледало без тялото ефект.

Сегашната чрез М1 и М2 обикновено постоянен престой, така че той няма да наруши аналогови земята твърде много.(има предвид, че най-малко един от входа е по двойки)

Сегашната, че не е представено на входа двойка не е грижа за земята смени, то е много високо impedant възел.

Доставката на текущата Switch (горната връзка от 50 ома) Бих се свържете с цифров VDD, защото наистина, смяна на ток ще причини някои смущения.(в зависимост от разположението).

BR, JT

Да.Моят въпрос е защо има поредица резистор свързан с източник от категории М2?Просто се използва за описание на съпротивата субстрат?

qtarch написа:

Да.
Моят въпрос е защо има поредица резистор свързан с източник от категории М2?
Просто се използва за описание на съпротивата субстрат?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back