каква е използване на филтър, като елемент в opamp?

H

heverlee

Guest
Здравейте:

Имам малък въпрос относно този opamp обезщетение, както е показано по-долу.обратната връзка не се показва, но можете да видите C2 се използва като компенсация капачка.От друга страна, е налице RC филтър (R1-C1), използвани при производството на 1-вия етап сгънати-cascode усилвател.Този блок наистина подобрява обезщетение резултат.Може ли някой ми помогне обясни принципа на използване на този блок, за да помощите opamp компенсация?

много благодаря
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Какво искаш да кажеш с "подобрява компенсация резултат"?

heverlee написа:.............. там е RC филтър (R1-C1), използвани при производството на 1-ви етап сгънати-cascode усилвател.
Този блок наистина подобрява обезщетение резултат.
Може ли някой ми помогне обясни принципа на използване на този блок, за да помощите opamp компенсация?

Благодарим ви за вашата натура отговор

LvW написа:heverlee написа:.............. там е RC филтър (R1-C1), използвани при производството на 1-ви етап сгънати-cascode усилвател.
Този блок наистина подобрява обезщетение резултат.
Може ли някой ми помогне обясни принципа на използване на този блок, за да помощите opamp компенсация?

Мисля, че ние сме също гледаш нещо като cascode Милър честота обезщетение трик.Или активни Милър нула обезщетение.

А нормалните Милър капачка ще отида от порта M11 да vout.

Но мисля, че в този случай е налице cascode М1 и после C2 отива към изхода.А Miller отзиви има печалба на C2/C1 за високи честоти.Това означава, че вашата връзка увеличение от тази сума.В Резистор R1 работи като snubber даде повече фаза платежоспособност.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back