L
lynx_phoenix
Guest
Имам истински стар телевизор, който не работи, според хора, които са ми го даде. Отваряне на вече съм динозавър и повечето от доста плесенясали там, натоварвания на прах и такива неща. това, което ме интересува в електроннолъчевата пушка (без екран), захранване и може би нещо друго, което може да бъде интересна и полезна, но не разбира се на стари ПХБ. за тях аз имам няколко въпроса. Съм проверил онлайн и да го изглежда с фосфор и някои други химикал, използван за екрана, мисля, че има опасност за здравето. като се има предвид, че е вакуум, от вътрешната страна на екрана, отделяне на пистолет от края на екрана до разпространение на опасни неща, всички около моята стая, тъй като въздух ще бързат и разклащане на? все пак има начин да направите това безопасно, ако изобщо? пистолета е заседнал доста стегнато на фуния (прилича си залепени там) и аз не съм сигурен, че мога да разбера как трябваше да излизам. има "обичайния начин", за да го направя, или трябва аз просто се опитвам да го издърпайте с груба сила? също така, захранването изглежда да се завинти и заварени върху нещо, така че аз може да забравите за това, но има нещо друго, което е уникално за тези стари телевизори, които могат да бъдат от интерес? Аз съм просто продухване за части наистина. благодаря