A
airboss
Guest
Аз съм в момента търсят работа в аналогови и / или смесен сигнал дизайн IC точно сега. Бях назначен главно към цифровата ядро, когато работех на SAR ADC. Правя го постави на моята автобиография, но повечето от хората ме интересува за аналоговите ядро. Така че може хората да изхвърлят някои потенциални въпроси? Аз наистина оценявам. Въпросите, които досега са: *), какво е предизвикателството на дизайн за сравнителната? *) Това, което е ефект, че офсет върху сравнителната? как да откажа на офсета? *) Каква е топологията за сравнителната? ако се използва, резе, каква е ползата от използването на едно резе? защо чист линейни усилватели или чист ключалки? *) Това, което е предизвикателство за CKT, свързани с референтно напрежение? *) Каква е топологията на КПР? какво е предизвикателството на КПР? *) Всяко нелинейност въпроси, идващи от КПР? Какво е решението? Имаше един въпрос, аз все още не съм в състояние да отговори до сега. *) Колко време трябва да разрешаване на LSB? (Искам да кажа, ние решаване на най-малко в рамките на един цикъл CLK, така че този въпрос не прави смисъл за мен.)