интересен въпрос

S

stevenlee

Guest
Имам intresting въпрос да попитам, но те не виждат възможност да направя такова експеримент, за да потвърди:

Смятайте labtop ми е двете WiFi 802.11b / г безжичен адаптер и мобилен широколентов модем (абонирате за Verizon, спринт или крикет в САЩ), аз се чудя дали мога да използвате и двете от тях да acess interent simutaneously (предположи наличие на точка за достъп за безжичен адаптер).Знам, че няма да бъде възможно при нормални условия, но моето предложение е, както следва: инсталирате vmvare и после инсталирате виртуален прозорец или Linux върху нея.Значи ли да използвам един от начините за достъп до Интернет в моите нормални OS, и използвате друг начин за интернет acess в моята виртуална операционна система чрез vmvare.Причината да направя това се дължи на follwoing ситуация: В обществена библиотека, тя предложи безплатни highspeed WiFi връзка, но данните не encripted, така че предпочитам да използвате мобилния си широколентови услуги (което е много по-ниска честотна лента), за да обработват чувствителни сигурност неща, и използването библиотеката WiFi услуга да обработват голям обем изтегляне.Естествено аз да swith между тези две връзки за различни приложения, но това е само малко досаден,
затова решава да използва proposl, споменати по-горе, си мислиш, че е възможно?Може някой потвърди това за мен?или може да ви обясня, ако тя спечели работят по този начин?благодарности.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back