инсталирате и работите с CDSDOC

O

omara007

Guest
Здравейте приятели ..

Как да инсталирате и работите с cdsdoc за такт ..Имам вече SOC4.2 инсталиран успешно, но когато се опитам да открие нищо от това не помогне отворен!..

Опитайте се да отворите Mozilla Firefox първо и след това отворете помощ, тя може да работи

Можете да инсталирате или Netscape или да създадете символична връзка от Firefox на Netscape.

Hughes написа:

Можете да инсталирате или Netscape или да създадете символична връзка от Firefox на Netscape.

omara007 написа:Hughes написа:

Да го направих ..но нищо не стана ..!

по пътя ..Къде мога да намеря CDSDoc файлове при инсталирането на директорията?..Аз не виждам самостоятелна директория наречена CDSDoc!..Вярвам, че тя може да не са били инсталирани или нещо!

Код:н

парола:

CD / ЮЕсАр / местни / бен

По-S / път / на / Mozilla Netscape

по пътя ..Опитах се да направя 2 неща, за да сте сигурни, че аз
съм вървят CDSDoc без проблем ..

Първо, аз написали:
Кои cdsdoc ..и тя ми даде път към cdsdoc на IUS не Build-Гейтс (или социален Среща) ..
Имам и двете IUS инсталиран и социален Среща ..Как мога да активирам всички cdsdocs?..или поне този, който аз искам сега, което е BuildGates?

Второ, аз написали: cdsdoc тест ..
и това ми даде някои грешки относно някои Java пътеки в рамките на IUS инсталиране директория и съм определянето на тези неща, сега ..

Няма значение, което cdsdoc е използван.Всеки път, когато тичам cdsdoc, документите пътека за текущата среда ще бъдат добавени към cdsdoc
на инсталационния файл (скрит файл във вашия дом директория).За да активирате всички cdsdocs, можете да редактирате скрит файл, или изпълнявате cdsdoc, околната среда и промяната след това Run cdsdoc отново.

Hughes написа:

Няма значение, което cdsdoc е използван.
Всеки път, когато тичам cdsdoc, документите пътека за текущата среда ще бъдат добавени към cdsdoc на инсталационния файл (скрит файл във вашия дом директория).
За да активирате всички cdsdocs, можете да редактирате скрит файл, или изпълнявате cdsdoc, околната среда и промяната след това Run cdsdoc отново.

Скритият файла (всъщност представлява файл под скрита директория) е ~ / .cdsdoc / cdsdoc.ini.Това е моята "cdsdoc.ini"
Код:DocDir1 = / eda/cadence/assura30

DocDir0 = / eda/cadence/ic5033

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back