изчезне иконата на звука

F

furqankaimkhani

Guest
системния трей ми липсва иконата за звук. Имам SoundMAX водача. Аз го преинсталира. но и това не помогна. Отидох в контролния панел и под формата на звуци и аудио устройства. В раздела на силата на звука, аз видях опция "място обем на иконата в лентата със задачи". Когато аз проверих, че е станала грешка. Имам приложен това е моментното състояние. Той казва, че програмата за контрол на силата на звука не е инсталиран. Съм отново инсталира драйвер за звука, но това няма да помогне. Какво да правя?

SoundMAX на лаптопа ми Win XP. Аз също се опитах да изберете опцията за показване на обема икона в лентата на задачите. Аз не мисля, че някога съм правил толкова последователно. Той си отиде година по този начин. Windows е предразположени към този вид чудат поведение. Същото е и с иконата на батерията. Когато отида на батерията не винаги показват иконата на батерията, както аз го искам прекалено. Знаете ли, изключване на компютъра, тъй като този проблем развива? Понякога се налага да го направят след инсталиране (или повторно инсталиране) нещо.

Да! Имах изключване на компютъра след повторно инсталиране. Аз дори рестартира компютъра и също се опита регистър и. но никаква полза ...

Опитайте се да стартирате "Add / Remove Programs в контролния панел. Тя може да съдържа някакъв пакет, който трябва да се направи със звук и др. Минете през всички категории. Може да се намери някакъв пакет / инструмент / настройка, която може да се добави. Или може би е повреден и трябва да бъдат премахвани и инсталирани отново.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back