изразяване с indepent променлива в анализа DC

P

parsatt

Guest
Уважаеми колеги, аз се опитвам да начертава израз, в ритъм, който се основава на независима променлива, от която се прави анализ DC. Грешката продължава да заявява, че "променлива" е несвързан променлива, или с други думи, неопределено. Има ли някакъв начин за достъп до тази променлива, използвана от призраци? Оценявам всяка помощ! Благодаря,

Какъв вид променлива е това? Е променлива, определени от Вас в ADE L?

Точно така. Това е транзистор ширина. Свършиха ми замах DC, на базата на транзистор ширина и сега трябва да начертава една exression,,, която се основава на тази променлива. Когато се опитам да парцел, аз ecounter с грешка. (Несвързан променлива) Благодаря.

Може би сте дали тази променлива име, което не е прието от призраци, защото тя вече се използва от транзистор CDF.So, какво е името, който сте избрали за променлива и как го определят в ADE околната среда L?

Не мисля, че ако това е проблем, както се опитах различно име. Аз просто го добавя в моята ADE. Има ли някакъв алтернативен начин? Нещо глупаво е, че се опитаха да използват един трик и парцел на Weff от резултата браузър> изход параметър Ино-> mn0-> Weff дава постоянна величина и не дори да не забележите, че ширината на транзистора е различна!! Благодаря отново jimito [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post добавя в 15:34 ---------- Предишна публикация е в 14:58 - -------- [/SIZE] [/COLOR] Предполагам, че сега най-добрият подход е да експортирате данни и да се справят всички видове графиката в Matlab!

аз не мисля, ако това е проблем, както се опитах различно име. Аз просто го добавя в моята ADE. Има ли някакъв алтернативен начин?
Аз мисля, че настройката си има нещо нередно и това е, защо не можете да финализира анализа на DC, като desire.First изберете име за променливата след това да го добавите в ADE и да даде първоначална стойност (каквото и да, но в разумни граници). От анализа форма DC изберете да изпълните с дизайн променлива, изберете го от формата и мащабното диапазон (отново приемливи стойности) Накрая стартирайте анализ и от пряка Парцел -> парцел менюто на желаната графиката, заедно с избор на схематичен.

Ако името на променливата в ADE е "W", можете да го наречете в калкулатор VaR ("W").

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back