използване на твърдия диск, вместо на CD устройството в стерео уредбата на колата!

H

hassenman

Guest
аз имам много повредени дискове CD стерео уредбата на колата (mp3-ки и аудио), така че аз мислех, че ще бъде страхотно, ако мога да замените CD устройството с твърд диск, където мога да сложа файловете, така че въпросът ми е: има ли все пак да емулира CD устройство и стерео мисля, че си CD диск се работи доста добре, и след това как мога да му предоставя аудио поток на CD, използвана за получаване на?? съединение, всяко внушение? какъв проблем, аз ще срещнете, ако реша да вървим напред и да се опита да реализира такъв проект? Поздрави

Можете да го направите. Но Hard Disk страдат от увреждане, защото вибрациите и тя ще бъде най-лошото. По-добрият начин е да conect IPOD, или MP3 или MP4 с много памет, те не се повредят за вибрация.

ОК, всичко, което искам е да се движите през стерео уредбата на колата, а не от mp3 плейър или Ipod, така че е възможно ecample за да получите файлове от USB флаш диск! Аз просто искам файловете да се четат от USB диск, стерео автомобил завърши останалата част от работата, като го използва да се направи с CD устройство, е, че е възможно, някакви други идеи?

не конвенционален твърд диск, но тези, предназначени за лаптопи. Лаптоп твърди дискове издържат много повече вибрации в сравнение с конвенционалните и мисля, че те са подходящи да се използват в автомобилите.

аз thnik струва повече, когато използвате hardisk ........... и това е много чувствителен, защото само за вътрешна употреба

Ако ви се ще да innstall на твърдия диск в колата си правят, че вие ​​инсталирате тя лежи на това е страна, защото тогава в сметища на написването на глави ще просто се разклаща до и надолу и не драскайте повърхността като тя ще направи, ако ви инсталирате го "нормално". Управлявал aroung по лоши пътища през цялата зима с моя carputer и не съм имал никакви проблеми с моя диск, Quatum Fireball 15GB.

Мисля, че можете да използвате флаш памет с плеър и connet изхода на светкавицата в радиото в колата или колата си CD

голямата си ......... но ние всички говорим за вибрацията на колата ..... ако можем да решим този проблем ................. или да го игнорира ........ какви са схеми, свързани с твърдия диск за преобразуване на цифрови сигнали от твърдия диск, за да audiable ....... също и как да получите тези цифрови сигнали от твърдия диск ......... ако някой знае, че ще се радваме да ни даде електрическата схема с обяснение .............

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back