износ IE3D GEO файл, и вноса в MWO като DXF или GDSII?

O

OMS

Guest
Може ли някой моля да ми кажете дали е възможно да изнасят DXF или GDSII файлове от IE3D, и лесно да ги внася в MWO? Аз съм в състояние да изнася DXF и GDSII от IE3D, но аз не съм в състояние да внасят тези файлове в MWO .. Имам някои примери на GDSII файлове от MWO, че вносът добре. Може ли да бъде проблем с износа функция в IE3D? OMS

Здравей, OMS: GDSII и DXF износ се използва доста широко. Шансът на проблема е доста ниско. В случай, че изнесените GDSII файл е неправилен, моля да го изпратите на [електронна поща]] support@zeland.com [/ имейл. Поздрави,

Hi Джиан, и благодаря за бърз answear. Въпросът сега е командирован да подкрепят Зеландия. Поздрави, OMS

Здравейте, OMS: Да. Ние я е получила. Проверихме GDSII на IE3D и изглежда добре. Ние го проверява на MWO и MWO не са съобщили за проблем, въпреки че има съобщение за картографиране на слой. Проектът обаче не може да бъде отворен. Това съобщение се случва за всички файлове GDSII. Опитахме други IE3D изнесени GDSII файлове и всичко е правилно. И накрая, ние използвате приложения IE3D геометрия файла и експортирате файла GDSII тук и се опитах да го импортирате в MWO. Този път, MWO доклади непризнат характер. Струва ни се, това се дължи на факта, че имате характер @ в името на файла и този на името на файла се използва като име в структурата на файла GDSII и MWO GDSII внос не може да разпознае символа @. Когато сменим името на файла с друго име без характер @, всичко е гладко. Също така, IE3D е пряко свързан с MWO. Можете също така лесно да го прехвърлят в MWO. Например, вие създавате нова структура на EM на MWO за IE3D. След това, когато отворите файл на IE3D редактор оформление от косите. Можете да поставите структура от друг IE3D редактор оформление в това и прехвърлят структурата обратно към MWO. Това е алтернативен начин за него. Благодарим Ви за доклада. Пожелания.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back