износ опция в ie3d

K

kbmanick

Guest
Уважаеми Jian,

кога аз износ ie3d geomentry към DXF файл, аз мога да се преобразувания файл.Той показва изходен формат не успя.аз съм с 12 версия evelaution.но другите са ОК.Каква е процедурата?

някои опции са там ... като гладко ъгъл и др как да се процедира?shold и премахване на пристанищата b4 правиш?с благодарности,

kbmani

HI, Kbmanic:

Можете посочени изходен формат не успя.Моля, дайте повече описание, така че мога да разбера на етап сте инча

Ако имате лиценз ADIX опция, би трябвало да бъде в състояние да изнася DXF.Ако не са по избор на лиценз ADIX, няма да могат да изнасят DXF, въпреки че все още можете да GDSII износ.

За износ възможност, тя не трябва да имат възможност за плавно ъгъл.Гладка опция ъгъл може да бъде в областта на вноса вариант, защото искаме да премахнете излишни върховете от полигони.

С най-добри пожелания,

Уважаеми Jian,

1.ако аз CAD употреба връзка е възможно да конвертирате?с благодарности,

kbmaniAdded след 4 часа 49 минути:Уважаеми господине,

настоящето и е приложен на дисплея, получени по време на DXF реализация.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Здравейте, kbmanick:

Somhow, вашата инсталация липсва настройка файл от инсталацията.Ние ще провери дали той е от инсталатора.Бих могъл да го намерите от моя компютър в C: \ Program Files \ Zéland \ EXE директория.Ето го.Моля го постави във вашите Zéland \ EXE директория да се види дали работи.

С най-добри пожелания,
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back