измерване проект

E

electroabdo

Guest
Професор от нашия факултет ни помоли да направим измерване на цифрова верига за електронни материали за измерване .. Имам нужда от вашите мисли за това какво мога да направя за този проект, аз не искам да затрудни съединение, просто е достатъчно, но ... Все още не съм реши кой проект трябва да изпълни ... Благодаря предварително!

Ако имате добри познания за микроконтролери, проектът може да се направи лесно. Повечето от тях са A / D конвертори, полезни за измерване на напрежение и ток. Те имат също всички видове таймери и броячи вътре, полезни за измерване на пулса и честотата. UCS, свързани с всички видове сензори, ви позволяват да се измери почти всичко. Ако не UC да бъдат използвани във вашия проект, добър избор е за проектиране и изграждане на честота броячи честота (м), с помощта на CMOS или TTL схеми (броячи, 7 сегмент декодери и т.н.). Всичко, което трябва да знаете, е основата на цифровата електроника. А просто метър е електромера мрежа честота (само 2 цифри). Добър късмет.

[Цитат = electroabdo] професор на нашия факултет ни помоли да направим измерване на цифрова верига за електронни материали за измерване .. Имам нужда от вашите мисли за това какво мога да направя за този проект, аз не искам да затрудни съединение, просто е достатъчно, но ... Все още не съм реши кой проект трябва да изпълни ... Благодаря предварително! [/ цитат] хай ви трябва Дизайн ziro педя схема (от op_amp), след това използвайте А / D. от

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back