избор на ценерови диоди и TVS

R

rajesh keshwani

Guest
Искам да използвам верига за подстригване в нисък шум верига. варианти са да се използват ценерови диоди или телевизори. Но данните за шума (шум етаж и т.н.), не се определят количествено от доставчиците добре. Може ли някой ще ме упъти, отнасящи се до това?

когато става въпрос за zeners и преходни филтри напрежение, те са шум варира в зависимост от различни условия и има много шум, когато има преход, когато те контролират преходни, т.е. клип на сигнала .... може да ви даде груба представа си схема .....

Идеята за клипа на високи напрежения ще стойности на 40V или. Така че могат да понасят шума, когато ценерови breaksdown. Когато идваме на brakdown, той не трябва intoduce никакъв шум. Напрежение в цяла ценерови идва от индукционна бобина, който може да вземете напрежение по-високо, като 100V, в зависимост от това скоростта на смяна на магнитното поле

шум по принцип не може да бъде избегната .... ценерови е ще има и други шумове, но трептене шум, заснет шум и др. ... но би било много по-малко noiser след повреда ... Чувал съм от някои нисък шум zeners, но никога не са ги използвали ....

може U PLZ кажете ми източници на шум, че ниско ценерови или таблици с данни?

просто Google, нисък шум ценерови и вие със сигурност ще получи някои връзки ... открития за често използваните устройства в Google не е проблем ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back