идеи памет ckt

N

nishal

Guest
Здравейте всички,
Искам проста схема, различна от микроконтролера да запомня последното състояние на натискане на клавиша за спиране на тока.Трябва да запомня само един ключ.

Благодаря предварително.

Nishal

Единствената друга възможност е хардуерно решение, като използва или дискретни логика или PLD / CPLD / FPGA.

Лично аз ще използва малък CPLD от елхови или FPGA от Actel програмирани като противовес на видове.Ще отдават на всеки ключ на име стойност и са всеки брояч на име за всеки клавиш.Всеки път, когато ключът е натиснат аз ще нарастване на тезгяха.

Моята причина за използване на част елхови или част Actel е първият Dont те се нуждаят от външен източник на програмирането и второ двете части имат способността да съхранява стойности, които се търсят и тези стойности са до момента след загубата на властта.

Причината за много хора ще ви дам малко микро-дизайн е по същата причина.Много хилядни върху паметта на борда, че ще запази своите ценности след загубата на властта.

Е

Благодаря nxtech, моят план е да се изгради с PIC микро-, преди да продължите с това аз просто исках да знам дали прост метод съществува.

- Nishal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back