звук признаване в на MATLAB използване на невронни мрежи

C

charub

Guest
Здравейте. Моят проект е, че съм вносител на 10 звуците на изстрел и 5 различни звука в MATLAB. после трябва да се обучи невронна мрежа с всички звуци. Сега, когато въведете друг изстрел искам моя NN да признае, че независимо дали звукът е от изстрел или без звук изстрел. Може ли някой да ми помогне в прилагането на това, а също и в тестването на мрежата. Благодаря

NN трябва да се прави разлика и всички начини, по които един изстрел може да звучи различно от други звуци. Предполагам, че вашата работа е да го научи как да се намерят начини да направите това? Такива са: * Обем характеристики * атака и терена * плик гниене и немотивираните характеристики, * ехо характеристики,. И т.н.

NN трябва да се прави разлика и всички начини, по които един изстрел може да звучи различно от други звуци. Предполагам, че вашата работа е да го научи как да се намерят начини да направите това? Такива са: * Обем характеристики * атака и терена * плик гниене и немотивираните характеристики, * ехо характеристики,.
Hi BradtheRad ви благодари. но може ли да ми помогне с внедряването на ИТ. Аз съм като спектрограма на всяка звукова вълна. Правилно ли е???

Да, погледнете как spectrograms се различават, и това, което те са по-чести. Аз не знам какво е необходимо за изпълнение на невронна мрежа. От това, което се събират, не трябва да го каже точно какви са разликите между различните параметри. Ти го дам на необработени данни, и да го каже как да извлечете параметрите. Що се отнася до това, което ще бъде суровите данни, предполагам, че той ще бъде един образ на всеки спектрограма. Програмата ще разгледа пиксел групировки, и да видим как те се променят с течение на времето, в сравнение с честота / обем / обертонове и др.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back