за хармоничен? Помогне

M

mckinson

Guest
Защо, по съвпадение на антената засяга хармонична?
Всеки орган може да ми каже причината?

с най-добри пожелания!

1.Заредете импеданс влияние печалба (виж Микровълнова Транзисторни усилватели, Гонзалес, чирак Зала)
2.Антена спечелят тенденция към нарастване с честота (независимо съвпадение, особено ако използвате без резонанс антена като малка електрическа верига за ISM приложения) - това е само imporatant ако вашата мярка излъчена сигнал

С уважение
Г.

Привет,

1.Ако сте мач на антената импеданс на основните честота.Хармоничен, ще бъде намалена поради несъответствие в хармонична честота.

2.Има ли свързващ антената към изхода на БКП?Натоварването импеданс на БКП да се определи хармонична мощност.Тъй като антена и съвпадение на мрежата може да се отрази на натоварването на БКП.Поради съвпадение на антената може да се отрази на хармоници

eecly

Не, антената се свърже с switchplexer.след това на БКП продукция. Бихте ли ми, дайте ми някакви съвети за подобряване harmanic?

Най-добър regads!

но за 2-ри GSM хармонична (1.8G) е само за DCS банда, как мога да maka разминаване за 2рото хармонична.Някой може да предостави някои съвети?с най-добри пожелания

Здрасти,

Предполагам, че сте проектиране ASM за двойна лента телефони.Вие сте прав, че не е лесно да се намали втора хармонична съдържание.Един от начините е да я включите в switchplexer (diplexer swich).

Предполагам, че имате антена порт от едната страна и GSM / DCS края на diplexer / антена преминаване plexer.Тогава, когато се свържете всеки GSM и DCS страни да RX / TX премине към избор на режим на работа

Можете дизайн antenn-diplexer да има изолация между GSM / DCS клонове.Това ще подобри автоматично премахване на втора хармонична на GSM попадащи върху DCS честота.

flyhigh

В двойна лента GSM, за да се намали излъчена 2рото хармонична на GSM900 трябва да са преди всичко много ниско проведено 2рото хармонична на антената конектор, на тази лента (след LPF, Switch, diplexer
и др.)Обикновено по-ниско ниво, отколкото спецификационен изискване.
Топологията на антената за съвпадение на мрежата засяга хармоници.Така например ниско мине Топология тя спомага намаляването на излъчената хармоници.

с уважение

Наскоро открих един въпрос.Когато се добавя съвпадение мрежа на DCS група, проведено фалшив (GSM 2N хармонична: 1.8G) имам много лошо.на diffence е 10dbm с не съвпадат companent относно DCS групата.Aay орган може да даде някакъв съвет?

С най-добри пожелания!

mckinson написа:

Наскоро открих един въпрос.
Когато се добавя съвпадение мрежа на DCS група, проведено фалшив (GSM 2N хармонична: 1.8G) имам много лошо.
на diffence е 10dbm с не съвпадат companent относно DCS групата.
Aay орган може да даде някакъв съвет?С най-добри пожелания!

mckinson: тук е на пост http://www.elektroda.pl/eboard/ftopic65391-30.html

прочети моите коментари и отговорете ми, така че мога да знам повече подробности ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back