за точността на капачката на мач в поточен ADC

D

didibabawu

Guest
Ние знаем, че в тръбопровод ADC мача капачка точността е много важно за резолюция на 10-битов и по-долу. Аз направих някои симулация за капачката несъответствие с помощта на Монте Карло анализ. Моят резултат е с капачка несъответствие нуждите на 10-битов, по-ниска от 0,12%. Аз не знам дали резултатът е прав. Може ли някой орган, който да ми даде отговор? THX.

[Цитат = didibabawu] Ние знаем, че в тръбопровода ADC мача капачка точност е много важно за резолюция на 10-битов и по-долу. Аз направих някои симулация за капачката несъответствие с помощта на Монте Карло анализ. Моят резултат е с капачка несъответствие нуждите на 10-битов, по-ниска от 0,12%. Аз не знам дали резултатът е прав. Може ли някой орган, който да ми даде отговор? THX [/ цитат] Мисля, че нещо не е наред в момента, но може ли някой да ми даде отговор на въпроса си?

можете да го проверите сами. разминаването, причинени грешка трябва да бъде по-малко от 1 / 4 LSB напрежение.

[Цитат = безшумни] можете да го проверите сами. разминаването, причинени грешка трябва да бъде по-малко от 1 / 4 LSB напрежение. [/ цитат] Благодаря ви много. Но искам да знам защо не 1/4LSB 1/2LSB.

Здравейте, знам, всички грешки, като например несъответствие уреждане, получи грешка и ... трябва да бъде по-малко от 1 LSB. отношение на

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back