за сравнение с 1.8V захранване

S

swolf

Guest
Аз съм разработване на динамично сравнение, която е съставена от предусилвател и резе, т.е. приложената фигура. входния сигнал е диференциален и се вземат проби и изважда Vthreshold с swithed верига капацитет (пропуска на фигурата). процес и е 0.18um и параметър Vth0 = 0.4. Въпросът е: тази архитектура е подходящо, когато е на работа под 1.8V захранване? някои други ал. : VCM = 0.9V, Vref + = 1.2, Vref = 0.6, и праг на напрежение е + / -5/8Vref, + / -3/8Vref, + / -1/8Vref. по мое мнение, защото в + или в може да бъде толкова ниска, колкото 0.6V (или дори по-ниски), и общ режим напрежение на вход Моисей трябва да бъде по-голям от стойността на Vth 2 VoD, е трудно да се проектира ал. да се увери, че на Мойсей. Въпреки това, някои документи на IEEE просто използват тази архитектура, които също са под 1.8V захранване. защо? може някой да ми даде няколко съвета? благодаря Ви предварително!

Можете да добавите друг pdiff двойка входове, така че могат да работят над големи входящ обхват.

Мисля, че можете да използвате железопътен и железопътен усилвател за предусилвател, така че могат да работят в по-широк обхват на входното. С най-добри пожелания!

къде да използва това сравнение?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back