за определяне нарушения в задния

A

asicengineer1

Guest
Здравейте всички,
Аз съм дизайнер пред края, които се интересуват от познаването на P & R поток.Знам, че се състои от floorplanning, разположение, CTS и маршрутизация най-вече., но аз не съм сигурен в коя точка на времето, настройка и задръжте нарушения са фиксирани.Например, аз дойдох да знаете, че за настройка са определени преди кти себе си и задръжте, след маршрута е направено.

Аз не знам дали съм прав за това също така, може някой да ми помогне с това?Бих искал да знам, когато нарушенията стават постоянни и причината защо този конкретен етап е избрал да ги поправя.

Благодарности.

ти си прав.настройка се определя преди кти т.е. настаняването в етап, когато часовник пътя е идеален.този Y ние не можем да определят задръжте.но държат се определя след кти, но преди маршрута.след маршрута не можем да вмъкнете задръжте буфери.

Мога само настройка се определя от настаняването и предния край?

Сега, някои P & R инструменти могат да използват наклонени часовник нарушение да се определи времето за инсталиране.И няколко пъти, след CKS, нови нарушения настройка на времето може би се случи.Така че, нарушение време за настройка трябва да се ре-фиксирани, след CKS.Но само няколко случая, определя нарушение настройка след рутиране.

Точно както интересна бележка страна - индивидуални строители блок може да видите не успее на входно-да-флоп пътеки и флоп-да-изходни пътеки на техните блокове, поради ограниченията, които са били приложени към блока.Строителя блок ще трябва да се провери за да се гарантира, че времето ограничения върху тези пътеки са верни.В началото на чип изграждане на времето ограничения могат да бъдат прекалено песимистични (за да бъде на безопасно страна).Тъй като ТС резултати за блок изгражда в чипа станат достъпни след това ограниченията трябва да бъдат актуализирани.И така, какво отделен блок строител може да видите като провал за тяхното въвеждане и пътеки продукция може да се определи без да се налага да правя повече разположение и маршрутизиране.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back