за компенсиране грешка ......

A

arindrajiitkgp

Guest
Здравейте аз съм в момента работи върху проектирането на данни конвертор ..... в моята схема имат SC-вериги ...... с opamap ........ но проблемът се дължи на грешка на opamp компенсира. ... над всички сигнали или изместен в посока или по-съм си ...... посоката, в onchip Как мога да се погрижа това компенсира ....... грешка и ми схема е напълно разликата .... . plzzzzzz ми показват ......

Мисля, че не ви разбирам

никакъв начин на офсетните проблем ме засяга и не мога да го премахнете, като веригата на subtractor.

тя ни дава една малка грешка, но компенсира проблема е намален

Caeser: Как U предназначени subtractor?A DC subtractor?

можете да отидете за офсетов анулиране включен използват кондензатори ....

DC subtractor смятам, че е свързана към цифрова корекция, в която е разликата напрежение между двата входа цифрово изважда който установява праг Upto каквото е компенсират това ще бъде нула, поради размера на крачка от цифровия верига корекция ....

A. Ананд Srinivasan написа:

можете да отидете за офсетов анулиране включен използват кондензатори ....DC subtractor смятам, че е свързана към цифрова корекция, в която е разликата напрежение между двата входа цифрово изважда който установява праг Upto каквото е компенсират това ще бъде нула, поради размера на крачка от цифровия верига корекция ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back