W
wjxcom
Guest
Здравейте всички: дизайн изход ClassAB OPA (може да бъде намерен в прикачения файл). След симулация AC, открих, че транзистора MNA, MNB, MPA, MPB са в района на изключване! Не знам, защо тези транзистор са в района на гранична? може да бъде верига CMFB не е прав? Помогнете ми, моля. благодарности!! Пълният схематичен и на netlist на OPA може да бъде намерен в прикачения файл: balun.pdf може да се използва за симулиране на AC; на classab_output.pdf е основният OPA ClassAB_OUTPUT_ac.pdf е съединение, което може да извърши симулация AC. classab_output_ac.sp е netlist, които се използват за извършване на AC симулация; cmfb_bias.pdf и cmfb_switch.pdf сървър, както е верига CMFB, csmc.lib е библиотека файл на OPA. inv.pdf е инвертор, тя се използва в преходни симулация. opa_bias_improve_2.pdf е пристрастия верига; Първо, аз извършват преходно симулация, и спаси всички на работната точка на веригата, а след това изпълняват AC анализ и аз намерих транзистор MNA MNB, MPA, MPB са в района на изключване. Тя е толкова странно!