защо ние трябва да постави CAPS

J

janial

Guest
Здравейте момчета, може да ви моля да ми помогне за следното: 1. защо ние поставяме капачки в нашата оформление? 2. защо ние поставяме резистор в нашата оформление? Аз правя оформление, но искам да имам по-задълбочени познания за това, което правя. Благодаря предварително! - Janial

Можете да попитате Вашия схематично дизайнер за точен отговор. Като цяло RC може да се използва филтър, отделянето на шум. И може да се използва за осцилатор. Има много цели, в зависимост от използваните приложения.

Резистори и кондензатори (и други компоненти) са буквите, които верига дизайнер използва, за да напише неговата / нейната история. Той / тя ги използва като писател, да използвате А, B и C.

Ами от въпроса ви, предполагам, сте оформление инженер. Затова предполагаме, трябва да имат някаква степен на ЕЕ и тогава трябва да знаете какви са тези устройства. Във Ваш интерес е да се разбере crossection на всички устройства, които ще бъдат изготвянето. Също така опитайте се да научите нещо за съвпадение. Тя ще ви помогне в работата си, ако решите да го задържи и да бъде добър в това. За да отговоря на въпроса ви - имате нужда от тях интегрирани или окончателния размер на вашия iphone ще бъде около размера на куфар. По същия начин вие ще бъдете в състояние да попитам, защо ние се интегрират транзистори. Не всички блокове в "чисто" цифрова верига са цифрови .... PLLs осцилатори, референции и др.

здрасти добре да научите някои нещо, но преди да отидете на въпрос, първо ми кажете колко ли за електроника са от thenical страна, са от nontechnical страна техническо лице може да разбира esaily thean технически soory човек за моя беден английски магии

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back