защо настройка и задръжте пъти има в digiatl вериги?

S

sivakumar_tumma

Guest
Може ли някой да ми каже колко време за настройка и задръжте време влезе в картина на цифровата ciruits (в flioflops и ключалки)???

Чух, че последиците от настройката и задръжте време нарушения ...Но аз искам точната причина за това времената ....отколкото в аванс

Здравейте tumma,
Имате нужда да се консултира с Ур colegues, също започва от wakerly

Flipflops са вериги за обратна връзка.
Те са усилватели .....
Те ще сигнализира проба на входа и ще разширят.
Входният сигнал не е allways 0 или 1 ....
Там се издига край и попадащи край също ......

Ако ФР е за вземане на проби, когато там се издига R, попадащи ......
... може да проба 2,4 Vr 2,6 v. ....... insted от 0V R 5V ......

след това отнема повече време за този усилвател да се разширят тази 2,4 R 2.6V сигнал до 0 R 5 V

и ние canot реши какво е за вземане на проби ... 2,4 R 2,6 ....... което резултатите 0 R 1 след известно време

така че от по-горе не можем да кажем на посочени оставен 0 R 1
и времето, необходимо да се покаже 1 R 0 .....

тази невъзможност се нарича metastability ......

Да сигнал е hving нараства R, попадащи край??? Само Coz на capactiences ....

Мисля, че ф са в състояние да разбера някои нещо .....

ankith ..Какво expalination U са дали работи за настройка на времето ...Ами задръжте време?

sivakumar_tumma,
Настройка на ограничения време се дължи на неспособността на въвеждане на схема за да отговори незабавно на промяната в вход.Настройка на времето позволява въвеждане на схема за уреждане, преди accurs часовник край.
.
Задръжте ограниченото време се дължи на неспособността на въвеждане верига за да отговори на положителна feedbak от продукцията, която гарантира, че продукцията ще остане в стабилно състояние.Някои извън шелф изделия имат минимално време държа на 0.
С уважение,
Крал

Здравейте sivakumar_tumma

За задръжте време ........

когато ФР проби на данни ........ тези данни влиза в цикъл ....
ФР се нуждае от време да се даде възможност тези данни да премине през целия път линия ........... тогава само това нови данни могат да вземат проби над правото на предишния ....... и тази линия има нови данни за amplifi ........

Ако данните промени в трюма период .......
след това данните, които влиза в електрическа верига е chaged ....... така, че цялата линия не е в състояние да реши какво да се разширят ........
iinability това се нарича раса състояние .......

Мисля, IM не излизат в правилния начин .....

karal,
U благодаря много ..Ур обяснение ми даде прозрение .........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back