защо най-най-метал за часовник и власт?

E

eexuke

Guest
Dear All,
Обикновено ние използваме най-най-метал за нашия часовник и власт, но съм научил
1) най-най-метал обикновено е най-големият капацитет
2) най-най-метал обикновено е най-малката капацитет
РК след закъснение на най-най-метал анулира помежду си за големи и малки R. C, обаче, е по-широк метал suspective кожата ефект, което ще увеличи съпротивление при frequence достига GHz домейн.
Така че, защо все още се използват най-най-метал за часовник / мощност?

Много благодаря предварително!

Eksperci z firmy antywirusowej ESET poddali analizie zagrożenie, które włamuje się do popularnych routerów i zmienia ich ustawienia. W konsekwencji próba połączenia użytkownika routera z serwisem Facebook lub wyszukiwarką Google może skończyć się zainfekowaniem maszyny zagrożeniem Win32/Sality, które zamieni komputer w zombie.

Read more...

Мисля, че е така, защото часовник / Power / Reset сигналите са от решаващо значение за физическото дизайн.
обикновено най-matel слой се използва за маршрута на тези сигнали, така че те не трябва да мине през всички чрез's / мостове и маршрута е лесна за управление, както и прогнозирането и маршрутизиране / оформление изчисляване / оценка е по-лесно и по-точно.

Причината за използване на най-най-медал за електропровода е така, защото те са най-малкото съпротивление (Не мисля, че забавянето е проблем за властта линия).Но аз не знам защо за сигнал CLOCK, надявам някой има отговор за това

часовник трябва да бъде отправено към всички FFS в проектирането,
така че те трябва да се насочват с най слоеве метал, който е
по-малко съпротивление, които могат да боравят с големи натоварвания, bcos тези слоеве
трябва да обслужва големи капацитивни товари по време на часовник маршрутизация.

Аз съм мисля, че часовник тел трябва да се насочват в горната метал.В голям мащаб на дизайна, часовник дърво често е необходимо и няма да се ограничи до използване само началото метал.

Здравейте всички,
Мисля, че ние ще използваме най-най-метал за часовник bcoz, то ще бъде по-добре да има дебел слой метал за часовник, тъй като ще има повече активност за превключване на часовника мрежа.

Здравейте момчета,

Мисля, че най matel е за мрежи, които имат най-голям приоритет, се нуждаят от по-голяма гъвкавост, както и за широк мрежи.

Захранване / часовник линии трябва да бъде много широко и равномерно разпределение на вафли "Боровец".
Проучване обикновено времето е критичен, така че тя може да бъде също така и на най-високо ниво.

Забавяне е резултат от паразитни RC's.По-лесно е да се използват дебели matel в най-горния слой за
намаляване на R и C.

По мое мнение, мощност маршрута винаги са поставени на най-горния слой, тъй като тя е най-малкото съпротивление и capasitance => по-малко натоварване и капка мощ.
По същата причина, на clcok мрежи се насочват за тези слой да се получи най-малко parasitcs => по-малко закъснение.

Първо, "по-широко кабели са по-възприемчив към кожата ефект" не е точна.Увеличаването на тел широчина / височина със сигурност намалява тел съпротивление, което от своя страна намалява RC забавяне.Това е само, че увеличаването на тел широчина / височина по-голяма от 2 * skin_depth няма да намали съпротива тел вече.Също така забележете, че без буфер на банкнотите, разпределителни RC закъснението е квадратичен с тел дължина.Така намаляването на тел капацитет / съпротивление е наистина важно.По принцип, ние намаляваме съпротива тел чрез приемане на по-добро диригент (мед) и мазнини кабели.Ние намаляване на капацитет чрез приемане на по-добро по-слой диелектрик материали.

На второ място, часовник / електроразпределителна мрежа има йерархична структура.Те отива от най-високо ниво през целия път към субстрата.Така че изображението в 3D изглед е наистина като с главата надолу дърво.Трябва мазнини тел на най-високо ниво, защото трябва да доставя огромно актуални към хиляди транзистори върху подложката.Изображение на магистрала система, на багажника трябва да бъдат дебели и да поддържа голям поток комуникация.Има ли смисъл?

Здрасти,
някой като всички документи, материални неща по отношение на часовник дърво и мощност маршрута
метални детайли Pls качват, то аз WLL бъде голяма помощ

отколкото в аванс
au_sun

обикновено, ПГ използвайте върха метал, за часовник не използвайте върха метал, просто използвайте двойна ширина на сигнала.

Ако поставим власт и сигнал часовник на най-най-пласт метал,

смущения на сигнала между часовника и други сигнал е

сведена до минимум, тъй като на далечината между часовник сигнал и други

сигнал, в Сам време, енергия и линия земята може да осигури

някои екранировка за часовник на сигнала.в синхронизирана схема,

часовник сигнал да почистим и почтеност е преобладаващ.

eexuke написа:

Dear All,

Обикновено ние използваме най-най-метал за нашия часовник и власт, но съм научил

1) най-най-метал обикновено е най-големият капацитет

2) най-най-метал обикновено е най-малката капацитет

РК след закъснение на най-най-метал анулира помежду си за големи и малки R. C, обаче, е по-широк метал suspective кожата ефект, което ще увеличи съпротивление при frequence достига GHz домейн.

Така че, защо все още се използват най-най-метал за часовник / мощност?Много благодаря предварително!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back