запитване на инфрачервена технология за изображения

R

robismyname

Guest
Im работят върху завършил проекти, свързани с инфрачервени изображения и наблюдение. Първият ми въпрос е изключително прост IM но не сте сигурни колко е прост отговорът. Да кажем, че имам една инфрачервена камера, която е статична (фиксирана позиция). Тя е насочена към гърдите на човека, който стои пред камера IR 5 метра. Тогава лицето определят в предната част на инфрачервена камера, че гърдите, сочеща нагоре. Ще инфрачервена камера все още да е в състояние да открие инфрачервения chareacteristics на гърдите на човек, сега, че лицето, гърдите не е в същата равнина, както IR камерата? Или има IR технология за изображения, достъпна, че е чувствителен Достатъчно, за да се открие в тази неудобна прилагане. Всяко специално IR технология се вписва това приложение, т.е. Фокална плоска решетка (FPA.)

Обектът трябва да бъде в ъгъла на камерата на.

[Цитат = FVM] обект трябва да бъде в ъгъла на камерата на оглед. [/ Цитат] Така те правят фотоапарати с 180 градуса ъгъл на оглед?

[Цитат], така те правят фотоапарати с 180 градуса ъгъл на виждане? [/ Цитат] малко вероятно. Но можете да се въведе огледалото. Лично аз ще се базира дизайн на наличните съответно достъпни устройства. Въртяща опция най-вероятно разходите само една малка част от специална оптика IR.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back