заземяване

R

rajeshpesit

Guest
Може ли някой моля пишете ни на цялата схема схема използва и смесен сигнал устройство ADC т.е. или КПР. имейл ID rajeshphaseshifter (в) gmail.com

Здравейте!
Какъв вид на нещо, което бихте искали да знаете???как да се свържете на земята???

Всъщност аз съм с смесен сигнал устройство.Тя е аналогов доставки ПИН (5V) цифрови доставки ПИН (5V), аналогови земята, цифрови земята.Също така, аз трябва да се прилага AC сигнал между вицепрезидент и ВН ... Така че аз нужда 2 източници .. един 5V захранване (за аналогов и цифров доставки) и ав източник (I или използване на трансформатор свързан към мрежата или сигнал генератор ) .. ф моля да ми кажете как да направя окабеляване

Първо, вие трябва да използвате 2 differents източник на захранване, по един за аналогов и един за цифрови.
Можете да използвате само един източник, но трябва да се разделят на електропровода за променлив ток / напрежение, генерирани от цифровата комутация, чрез отделяне капачка паралелно капачка отделяне и серия индуктор на аналоговата линия сила.
Имате само един смесен устройство на борда си, или няколко???

Ако имате само един смесен устройство, трябва да се разделят на аналогова и цифрова самолети земята, и го свържете заедно в смесени вашето устройство.
С това, вие ще попречи на настоящата връщане пътя на една плоскост мисълта да отида в друга плоскост (генерирате 2 пътя, един с по-висок импеданс от друга, така, тъй като настоящата следват пътя малко съпротивление ,....)
Въпросът е как да се свържете равнина на земята на земята на вашия източник на захранване.Ако аналоговия е замърсяващи част, трябва да свържете аналогово земята на земята източник на захранване.Ако цифровият е замърсяващи част, трябва да свържете цифров земята на земята източник на захранване.Връщането на пътя на най-малко замърсяващите част ще бъде принуден да отиде througth равнината на пътя на най-замърсяващите част ...

Източникът на АС е вашият източник на входен сигнал за аналогова вашия свят???Ако е така, се свържете на земята той си принос към аналогов равнина.

Използвам само един смесен устройство сигнал ... аз ще използва един микроконтролер ... I Dont използвате ADC или КПР в това .. аз имам приложен веригата .... Моля, проверете го и да правите промени ..
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

rajeshpesit написа:

Може ли някой моля пишете ни на цялата схема схема използва и смесен сигнал устройство ADC т.е. или КПР. имейл ID rajeshphaseshifter (в) gmail.com

Здравейте norteast1 ... аз имам приложил схема ... в които съм показва различните източници аз съм използвате ... като една окръжност е AC източник .. аз просто shorted всички негативни страни на всички източници, заедно аналогови и цифрови основания на смесени .. сигнал устройство, но аз съм не се получи очакваните резултати .. аз мисля, че AC Input през ВАП и ВН става единствен приключи .. т.е..той разглежда отрицателните цикъл .. Моята ЗК следва откриване нула преминаването през ВАП и ВН

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back