заетост в антената на дизайна или докторска степен по Антена .. Нуждаете се от помощ ....

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Здравейте всички,
В момента съм pursueing магистър по инженерна със специализация в областта на микровълновите съобщение & Антена размножаване.Точно сега съм си върша Mtech Стажантски на НАКР-TIFR антена Мрежа Analysis.Before идващи в магистърски Разбира се, че не е нещо като план за такива ще докторска или работа в някоя конкретна област, но сега, след една година от проучвания Имам интерес антени & вълна размножаване.
Моята дилема е аз willn't получи директен работа в домейн RF колежа работодател, тъй като не става въпрос за колеж ни на такива profiel.If аз избрах да отида вградени или VLSI или ИТ бранша .. варианти са много ... но аз не съм склонен да го направи ... освен ако загубя всичките ми надежди да си намерят работа в Антена Дизайн.Искам си искрен съвет какво да правя.?Имам почти 0% chnace да си намерят работа в Антена дизайн от днес с директен подбор на персонал.Чувал съм, че антената е по дизайн на научните изследвания вид работа от индустрията job.If това е така, трябва ли да се откажа за PHD somwhere .. в проектирането Антена ... Като Охайо .. или не сте хора знаят нещо по-добро ..? ?
Моля те, водач на този ... съм все по-объркан от ден на ден.
Благодаря.

Ако търсите в интернет, ще видите, че има много фирми, които те дизайн антени, микровълнова инженеринг и схеми, и т.н.
Успех в работата си лов

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back