задръжте нарушения във физическото съставител

R

rogger123

Guest
Здрасти,
Аз съм синтезиране ми RTL използват DC.след първоначалния състав с реалните функционални и часовници правя постепенен събират чрез премахване на всички функционални часовници и определяне на само един часовник на "сканиране часовник".Аз също се DC да се определят всички нарушение време държат на този часовник.

аз пиша изложени на netlist и преминаване към физически компилатор.
Това е, когато моите съмнения са центрирани.
, когато се използва физическа компилатор (PC), за да ми netlist и АНИМАЦИИ файл (Floorplan) правя аз също трябва да се чете във всички ограничения, които да се прилагат и първоначалното ми RTL което аз чета в окръг Колумбия (например часовник definations и т.н.)
аз съм само с помощта physopt - някои от опциите

Следващото нещо, което е след това един кръг от physopt Трябва ли да се премахнат всички ми дизайн часовниците и да се създаде един нов часовник на "сканиране часовник", както направих в DC и тичам physopt отново?

Опитах се правиш на по-горе поток.кога аз тичам physopt втори път чрез премахване на функционалните си часовници и определянето на нов сканиране часовник.PC доклади купищата нарушения задръжте време и започва да добавят beffers да определи тези нарушения.но и в DC никога не го съобщили за нарушения.
тези нарушения са в резултат на компютър пускането на клетките по начин, който да доведе до нарушения wud задръжте време в компютър, но не и в DC?
Аз съм gettingsomething worng или everythign погрешно?

rgds
rogger

Да си длъжен да използва всичките си DC ограничения за компютър също (освен ако не сте оформяне като netlist. Db файла, който е Ур origianl ограничения) ....Първи задръжте нарушения в компютъра са ОК (може да бъде DC cudnt го намерите becoz на неправилно модел wireload) ...тъй като в компютъра е на разположение PDEF информация може да предсказва времето добре.Но по-добре да определят задръжте нарушения в СРП, ако си незначителни ...ако неговите основни ф могат да фиксират PC / DC ....Също така по-добре да използват RTL2PG поток в компютъра вместо да използват DC и G2PG в компютъра .. Един пише вестникът RTL, поставени порти поток води до по-малка площ ..... в сравнение с DC и G2PG с компютър ..

Ур в случая ..казват от DC didn't намери нарушение задръжте, той може да използва по-висока карам ФР ..при определяне на този компютър могат да добавят буфери, вместо съкращаване на ФР.което води до по-голяма площ и мощност от потока RTL2PG ...
Последно редактиран от eda_wiz на 28-ми Март, 2006 16:06; Редактирано общо 1 път

Здрасти,
Когато направя rtl2placed бр порти потока не съобщават всички нарушения време задръжте.
но когато се управлява цялото дизайн чрез DC и написвам на netlist и го прочетете чрез компютър със същите ограничения защо shud бр нарушения доклад задръжте.DC, когато вече е използвал ФР с висока карам да се премахнат притежават компютър violations.wouldn тон "да се използва същите тези сканиране заменя и нарушаване безплатно джапанки, че ПТ е добавил?
Предполагам, които тя трябва и ако случаят е такъв, че не shud доклад на всякакви нарушения ....
rgds
rogger

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back