задръжте изискване на джапанки

M

mikkie_r

Guest
Ей Какво точно е изискването държат? Аз не съм, отнасящи се до определението на minimu времето сигнал трябва да остане стабилен след покачване на часовник. Искам да знам защо е там изискването държат? Какво ще се случи с елементи във вътрешността на флип флоп (транзистори), ако променя данните твърде бързо? В настройка трябва да получите сигнал по-скоро, за да зареди кондензатор за въвеждане. Но в трюма на кондензатор е предварително заредени - така че защо въобще трябва да се държи стабилен сигнал? Благодарение Mikkie

Задръжте изискване резултатите от капитана роб архитектура на флип флоп. Може да изучавате състояние, когато две джапанки са conected директно.

Ако анализираме архитектура господар роб ще откриете, че на изгряващото ръба на часовника (за положителни ръба trigerred лостчето за майстор на майстор работи на отрицателно ниво) прехвърля данни от капитана да роб Поради забавяне RC е необходимо някаква сума от време (т.е. задръжте време) за това. Що се отнася до вашия въпрос е, че възел вече е заредена, тогава ще разберем по-добре тази концепция, когато за търсене в Google за уроци, свързани с такса за споделяне. Този възел може да сподели такса за изход възел, но не е такса за пълното ниво .. (някакъв източник трябва да бъдат там) ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back