задача за резултат от симулация с HFSS

L

Leilon

Guest
Здрасти,
Аз симулира тази artcle с HFSS, но моя резултат е много различна форма оригиналния резултат!
Какъв е проблемът?
Помогнете ми?
симулация файл е тук

Моят резултат
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

резултат на статия

Здрасти,В момента работя по проект, свързан с вашия проект.

Аз ще провери своя дизайн и аз ще видя какво мога да направя.с уважение

Мисля, че не отчитат ефект фураж, как мога да го симулира?

Здравейте, Leilon
Мисля, че модела не е вярна.В двата горни правоъгълни петна са изолирани, въпреки че те са перфектни E. Те няма да функционира правилно, както във вестника.Това е да си вземеш модел не е антена CPW хранени, това е кръпка антена с две лепенки паразит.

Здравейте Honglin,

Тогава границата условие, което трябва да се възложи на тези две плочи вместо това?Бихте ли коригиране на файла и аташе той отново да има полза дискусия.с уважение

Мустафа

Здравейте, Mustafa_Engineer

Аз настроен на модела малко и симулирани, резултатът може да се разглежда като по-долу.
За антената е само на 2 тримерно една страна, ви предлагам да използва IE3D, ADS инерция или Ansoft дизайнер, който да симулира.Ако hfss е удобно, ви предлагам да прочетете темата в този пост: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=270013.

С най-добри пожелания.

Honglin

Не можете да публикувате две прикачен файл в един отговор пост.
По-долу е моделът

Honglin

Много благодаря,
Това е работа, то наистина полезно, благодаря човек.

Здравейте Leilon и Honglin,

Имам симулиране на прикачения файл, за S11 кривата е различна от тази, която сте прикачили.

Аз съм с HFSS V10.с уважение

Здравейте Мустафа,
Аз симулирано.това е приблизително до заинтересованите резултат на този, получен с CST.
Мисля, че използването на отделни симулация и точност увеличат този резултат в близост до заинтересованите резултат.Аз съм живот CST 2008 г., и се опитвам с него в бъдеще.
Благодаря за помощта

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back