е тази статия (на вестник) Вярно ли е?

H

hosein527

Guest
Хъ,
Аз имам един въпрос за предмет, който е приложен Това следват.
Заглавието на статията е "А РОМАН ШИРОКОЛЕНТОВА СЪЗДАВАНЕ НА ПЕЧАТНИ ПРАВОЪГЪЛНИ SLOT антена за безжични приложения"
От: Wen-Shan CHEN
Южна Тайван Технологичен университет
Тайнан Hsien, Тайван, RO
Аз ви информирам, че спечелих тази статия от сайта http://www.mwjournal.com/Journa
Той semms че figuer damageness 2's reflexations което си симулирани и да се измери, е показана в диаграма
не е вярно, защото аз имам същите резултати от симулацията на антена 1 от два различни софтуерни HFSS и Ansoft дизайнер, който първият работи на базата на Finit елемент метод, а вторият работи на базата на момента те метод, но той е различен с неговите резултати в чл.
Защо схема на тези два софтуера е различно от графиката в статията?

Какво е важно за азиатските учени не е истински резултати, но получаването на документ, публикуван.Тези хора не знаят за научната етика и те публикуват товари от волове.

Здравейте новак
Това не е правилният начин да се помогне!Можете да прочетете правилата.

1,0 ОБИДНИ И СЛЕД UNLAWS
Да не качвате обидни, расист, неприлични, вулгарни, предизвикващи омраза, заплашващи, сексуално-ориентирани или други материали, които могат да нарушават действащите закони.

Може ли да се симулацията настройки, които водят до различни резултати?

Чувал съм от известна проф. университет, който в продължение на години публикува вариации на една и съща тема и да са фатални теоретични недостатъци в статиите в списанието.Отне десетилетия за него да бъде изритан и той никога не учителска пост отново.

Трябва да има някои проблеми с настройките на симулация за несъответствието между реалността, и върху отчетените резултати.
Отчетените резултати са възможни и аз да симулира и експериментира подобни структури, ако не е същото.Added след 41 секунди:Аз симулирани в CST

Всички софтуера ЕМ зависи много от настройките ...За съжаление трябва опит, за да знам какво да се промени ...смените на различен софтуер, вашият предишен опит става въпрос за нищо!

здрасти

Аз thinck си симулация може да бъде отказано,
Моля, Ур disign симулация (с вън резултат) в hfss
Тогава може да помогне

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back