е възможно да се определи най-долния слой като тип самолет в алегро 16,3

Y

yakex

Guest
Здравейте, през последните няколко дни, и направи PCB на 4 пласта с помощта на Cadence 16.2. Първият слой е кръстен отгоре, диригент тип. Четвъртият слой е обявен за дъното, самолет тип. след генериране на файла на произведения на изкуството, няма тампон в долния слой. също така, в настройка -> напречно сечение, след промяната на вида на долния слой на самолет, подклас името "дъно" липсва. аз имам един въпрос: невъзможно е да настроите горната или долната част слой като самолет тип? Той е сигурен, че чрез тампон на никакъв проблем в подложка дизайнер. приложен е образ на горната и долната част на произведения на изкуството

Поставете формата на мед в долния слой. Присвояване на земята мрежата за форма. задаване на стойност constraine или разстояние на земята, мрежата на други мрежести. Аз не знам работата си правилно.

Здравейте, ние не можем да присвоите дъното като самолет слой. Ако искате да наводнения мед на дъното, можете да поставите форма на мед на дъното.

Да, ние не може да възлага дъното като самолет слой, а също и не можем да видите топлинна, но ние можем да присвоите форма форма на мед за наземно мрежа.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back