ехография - Проблеми със земята?

C

ClaudioKlein

Guest
Аз ma бразилски изследовател на изработването на търсачка ултразвуков диапазон за биомедицински отдел.Това е снимка от Orcad схематичен проект: з п **: / / / vesatur.sites.uol.com.br Temp / schematic.jpg
Сложих един генератор AC (VIN) за симулиране на ултразвук 1mV отразена вълна с амплитуда и 700kHz.
Това е симулация: з п **: / / / vesatur.sites.uol.com.br Temp / simulation.jpg
Gain = 41 db.

I m проектиране на ултразвук приемник с AD600 (Analog Devices), за да разширят отразената вълна с предусилвател, предоставени от един OPA350.Аз съм много объркан с всички тези връзки AD600 земята и аз m наясно, ако направя грешка, тя ще произвежда много шум и то ще се намесва в моите мерки.В AD600 IC предвижда разделени земята референции за вход (A1LO/A2LO) и мощност (A1CM/A2CM).Лист предупреждава: Важно е, че A1LO и A2LO бъде свързан директно към въвеждане на земята.Значителни съпротивление в тези връзки намалява печалбата точност.A1CM и A2CM трябва да бъде свързана с натоварване земята.
I m използват същите един елемент датчиците за предаване и приемане след това датчиците трябва да бъде свързан с предавател и приемник вериги.В моя схеми, аз надпис земята самолет с номер 1.Това са моите поради съображения:
Издател 1 - Аз приложени всички компоненти на предавателя и постояннотокови регулатори свързани с VPOS (ПИН 13) и VNEG (ПИН 12) в AD600 на земята самолет.
Издател 2 - Аз предполага, че трябва да се свържете входа причини (A1LO ПИН-3 / A2LO ПИН-6) и порта вход (GAT1 ПИН-4 / GAT2 ПИН-5).В същото препращане, аз свързани ограничител на напрежение, направени от 1n4937 диоди и връзката предусилвател земята.
Издател 3 - Аз, свързани пина продукция земята (A1CM ПИН-15 / A2CM ПИН-10) с товара резистор като позоваване продукция земята.

Къде трябва да се свържете на датчиците?Има 2 варианта: на земята равнина с предавател компоненти или с позоваване AD600 въвеждане на земята.
Трябва ли да изолирам земята AD600 позоваване от следващия етап (буфер детектор връх)?Безопасно ли е свързването на детектора и връх "АД продукция земята, за да земята самолета?

Аз съжалявам за лошото ми английски.
Благодаря предварително,

Клаудио Клайн

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back