ефекти превозвач

E

e.Horus

Guest
Привет,

Имам нужда от спешна помощ.Аз съм като използват онлайн калкулатор за един от основните CMOS леярни
в света.Целта ми е да се определи времето на живот на схеми по differnt напрежение и
температурни условия.Проблемът е, че аз не разбирам някои от тези условия (което
те поискат) и аз също имам още две въпроси:

За целите на превозвач Горещи инжекция:

1.Какво е TJ (възел температура) става на МСП, както на работната температура?Ако е така защо е, че животът намалява времето, когато аз влизам в по-ниски Tj?

3.Какво е да AC DC фактор?

4.Какво е свършват.не успеят?

За целите на оксид Gate съборят;

Ако подам молба на напрежение към портата на общ източник и същи напрежение към източника на
на обща устройство портата, която е по-висок риск от оксид разпределение?Благодаря ви много за помощта

Много е трудно да се определи времето на живот на IC от леярна данни.Тъй като те само се гарантира транзистор ще работи след няколко години при някои условия.За да проверите живот IC време, единственият начин е това прогаряне тест с действителните IC.

Ако си спомням правилно, за Въпрос 1:Съединителна температура е temprrature в ЗК.
Има някакво обяснение тук: www.allegromicro.com/techpub2/an/an295014.pdf

За по-ниска Tj електроните по пътя на горещите превозвач са по-малко енергия и са по-малко излизане.Therofore на Горещи превозвач е по-малко препятствие по пътя си и повече енергия за да се инжектира в оксид.

Благодаря ви за отговора

Така че, ако разбирам правилно гореща инжекция превозвач е по-опасна при ниска температура, нали?

Да, топла превозвач инжектиране е по-опасна при ниска температура.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back