ефективно оформление на интегрирана клъв конвертор

A

amriths04

Guest
Аз съм с AMS 0.35um CMOS технология за разработване на клъв преобразувател.основните превключите и синхронни превключвате са по-чип (заедно с контролната верига).

1) на въпроса ми е какво оформление архитектура ще Ви приемат за основните ключове?основните ключове са много широки и също трябва да имат много по-малко Рон (в mohms) (за по-добра ефективност).

2) какво метални пластове да използвате за преминаване маршрутизация между пръстите?

amriths04 написа:

Аз съм с AMS 0.35um CMOS технология за разработване на клъв преобразувател.
основните превключите и синхронни превключвате са по-чип (заедно с контролната верига).1) на въпроса ми е какво оформление архитектура ще Ви приемат за основните ключове?
основните ключове са много широки и също трябва да имат много по-малко Рон (в mohms) (за по-добра ефективност).2) какво метални пластове да използвате за преминаване маршрутизация между пръстите?

Цитат:7.
Прогноза Rdson стойност, като метал съпротивление под внимание - за да се уверете, че вашата Rdson стойност не надвишава спецификационен.
Това може да е възможно, ако ви оформления са прости по форма.
В противен случай, ще трябва да се използва специализиран софтуер симулация.
Забравете за използването на стандартни инструменти за извличане на тази задача - това е просто губене на време (това е често срещано сред сключването мощност устройство / IC дизайнери / инженери).8.
Дизайн внимателно своя смисъл устройство, така че да съвпада с голям масив характеристики - местоположението на устройството смисъл по отношение на големия кръг е от решаващо значение.

----------

amriths04 написа:Аз не съм ясен с над 2 пункта.Аз съм с RCX-виртуоз за добив.
искаш да кажеш маршрутизирането съпротивления не биха били извлечени правилно?
Тогава ще знаем реалната ефективност едва след чип идва?Какво е чувството устройство и голям масив характеристики?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back