електромагнитен баласт за Fluorecent лампа

S

smith_suez

Guest
Здрасти,

Дали някой има схема схема за електромагнитен баласт за Fluorecent лампа и своето обяснение ... си много належащ

Благодаря предварително .....

Тя може да бъде само един индуктор.То е необходимо за ограничаване на текущата работа, тъй като флуоресцентни лампа, тъй като отрицателни съпротивление устройство.

Така, както по текущата потоци чрез тях (по-йонизиран газ), на електрическото съпротивление на флуоресцентни капки светлина, което позволява още по-актуални към потока.Свързан директно с постоянна мрежа напрежение линия, на флуоресцентната лампа бързо ще самоунищожение поради неконтролираното текущата поток.За да предотвратите това, луминесцентни лампи, трябва да използвате допълнителен устройство, който често се нарича баласт, за регулиране на текущата поток през тръбата.

За схема примери проверка този сайт.

Благодаря .. но аз съм гледам за вериги с променлив ток и магнитен баласт, който използва за начинаещи ...... аз не съм много добре в Circuit Design .. моля да помогне

Гото:
http://www.talkingelectronics.com/projects/FluorescentInverter/FluorescentInverter.html
и вижте раздела за 240Vac флуоро-светлина ..

С уважение,
IanP
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

smith_suez написа:

Благодаря .. но аз съм гледам за вериги с променлив ток и магнитен баласт, който използва за начинаещи ...... аз не съм много добре в Circuit Design .. моля да помогне

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back