една доставка експлоатация на instruementation усилвател

W

waqas5304

Guest
може ли някой да помогне "Аз съм с помощта на три TL074 opamps да се направи предварително усилвател за нисък импеданс microphone.it работи добре с двойно захранване, но когато се опитам да го оперират с една доставка, тя не работи. Аз се опитах много неща, но на никого не use.can ми помогне

IanP е отговорил на предишната си длъжност и да предложи използването на пристрастие верига, защото не сте преднапрежение на входа на opamps свързан с микрофона. Опитайте тази верига, тя трябва да работи.

Здравейте ВВВ Аз се опитах веригата, предложени от Ianp но не use.either аз съм в състояние да се разбере как baising да се used.kindly ми кажете мотика да използвате верига от диаграма мога да види и двете + съм и съм-изходи какво е Batt? любезно помогне аз съм в беда [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 58 минути: [/ цветен] [/ големина] тук е верига какво нередно в това
 7_1164079222.JPG

Не мисля, че имате нужда от четвърти opamp. Можете nned един разделител на (+) входа на една от входните opamps. Това ще бъде едната страна на микрофона. Опитайте 100к / 100к. Това ще се запазят запази входовете на двете предубедени opamps. В момента micropone е плаваща и така са входовете на opamps, които те не трябва да бъде. С делител в място, веригата трябва да започне да работи. Ние ще мислим за други проблеми по-късно (шум и т.н.) Опитайте първо това.

Друг и може би най-лесният вариант на преднапрежение входа е да се свържат> 100kΩ резистори между виртуална земя и двете (+) входа .. С уважение, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back