един отпечатък за мулти компоненти

F

faQ_

Guest
Здравейте момчета, аз m любопитна, ако има някаква възможност да се приложи например, използвайки само един bigg заглавието отпечатък в печатната платка за по четири заглавията, използвани в схематичен .. Някакви идеи??

По принцип това е възможно. Има ли ви PCB софтуер позволяват няколко схематични символи за част?

вероятно включва, но има начинаещ. всъщност, точката не е много sch.symbols за част. нещо, което им се опитва да направите, е да се използва само един отпечатък в PCB за множество символи схематичен. например, аз използвах 8x16 заглавието схематичен, за да направи по-разбираеми. но в PCB, аз ще се използват 2x64 заглавията. така че вместо от 8 заглавията, 2 заглавията ще бъдат поставени. Аз създадох тази нова 64 закован заглавието отпечатък, но как мога да адрес 4 в едно??

точка не е много sch.symbols за част. нещо, което им се опитва да направите, е да се използва само един отпечатък в PCB за множество символи схематичен.
Това е един и същ проблем, защото част, има обикновено един отпечатък. Възлагане на множество символи схематичен, за да трябва да се направи в частта редактор на вашия дизайн на PCB инструмент. Ако ви кажа за инструмента, edaboard потребителите могат да бъдат в състояние да ви помогне в детайли. В противен случай се отнасят към ръководството за потребителя и уроци.

Има ли Altium версия на част редактор:) аз се опитах отпечатък редактор, но го определя един отпечатък на символ ..

Мога само да кажа, че Altium дава възможност за множество символи на отпечатък, че сте го например с логика устройства и ОП. Сигурен съм, че можете да намерите "как да" в ръководството.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back