един вход - изход RF Circuit диференциално

W

wccheng

Guest
Dear All,

Може ли кой да предложат схема за един вход и изход в диференциално RF група?Тъй като аз виждам някой блок схема сграда, която използва една антена приключи и след това допринесе за чип RF.В чип RF, тя има един градивен елемент за един вход - разликата продукция.Тогава свързани с диференциално LNA.

Въпреки това, аз не знам каква електрическата верига може да направи един вход - изход за разлика висока честота RF.Може ли някой да ми кажеш?

Благодарности

wccheng

Какво е вашето честота и широчина на честотната лента?Можете да създадете Balun да премине от една приключила с диференциал.

3GHz на 5GHz.

Имате ли предполагат хартия за мен?

Благодарности

Здравейте wccheng,Да, Balun ще обърне внимание на вашите изисквания ...
Приложени са в две добри статии по темата поиска ...
Между другото какво е implimentaion заявлението, то е ПХБ или LTCC или MMIC?

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=761725 # 761725--- --- Manju
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Същият въпрос за Balun.
Q1: за честота над 1G, в симулация, хората обикновено се използва трансформатор или Balun за прехвърляне на един вход за разлика?

Q2: съвпадение на мрежата трябва да бъде между Balun вход и Balun или между и LNA?

Q3: Намерих в теста, s11 е голям по-различно от симулацията.Аз се опитах да пуснати Balun данни за измерване (дадени по фабрика). S3p на блок port3 като истински Balun да направят симулация, обаче, намерих резултат е малко много странно.Бих llike да знам какво експерти да се направи в симулация им с Balun!

благодарности.

http://www.tdk.co.jp/tefe02/e8balun_hhm.pdf

Имам съмнения може да се адаптира stripline или microstrip Balun перфектно в 3-5Ghz диапазон.Може би най-малката използва честотен диапазон?

Balun всякога изисква много по-чип област.Всеки може да предложи схема за честота от DC до 3 GHz?

Може би общ източник и обща врата с една и съща amplfication фактор може да се използва, една е положителна печалба, а другият е отрицателен печалба.Проблемът е да се гарантира, че две схеми предоставят същите abosulte печалба.Само една идея: D

Common-източник и обща врата са много различни въвеждане на съпротивление, което го прави доста трудно да се получи абсолютно същото.Това е идея, обаче, трудно да се приложи.

за едно пристанище до пристанище диференциално ние знаем, че трябва да използвате Balun, но за разлика линия съвпадение верига, някой може да даде някои предположения, как да се настроим за съвпадение на веригата?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back