един асинхронен мултипликатор!

T

the_phoenix

Guest
Хей момчета ...

Ами ... аз най-накрая започна работа на асинхронни ми ALU ... докато добавяте / под изглежда, подредени за сега ... Имам нужда от помощ за това как да се започне с множител ... аз съм планират да интегрират разделение единица.

Също така, докато има R ieas директно да изгради Async Add / под systtem ... аз наскоро камера през тази идея за използване на нормални комбинаторни блок за добавяне / под, но да се реинтегрират с други блокове използване ръкостискане signla .... WHT Do U момчета ABT мисля че .... PLZ разработва с причините да ми помогне да взема решение или начин!

наздравици

Аз не съм сигурен защо ви е нужен за asyn множител?
1.Async множител ще забави изпълнението.
2.FPGA Повечето от тях вече са вградени
3.Тя ще се significanct количеството на ресурсите,

Моля, разработва

Ами .... Искам да кажа .... обикновено в Async системи ... цялата ехидна или коефициент може да се изгради като asycn .... система, но също така ... ние можем да използваме блокове за всяка операция и тогава може би употреба разклащане ръце сигнали, за да премине на резултатите ... Искам да кажа общуват.

U преживя CHK всяка литература за Async системи и да видим как те R разл от нормалните часовник системи (системи за синхронизация)

Предполагам, че ф wud тогава разберем по-добре ми е проблема .... THX за интереса anywy ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back