евентуално спират на сигналите на мобилен телефон

A

asolondon

Guest
Моля, имам нужда от Схема на веригата, които биха могли да капана и евентуално спират на сигналите на мобилен телефон.му проект тема.любезно ми помогнеш.

The Pirate Bay od 2012 roku jest globalnym symbolem piractwa i zwalcza się serwis na różne sposoby, z aresztowaniami właścicieli włącznie. Nie zmienia to jednak faktu, że ruch na stronie cały czas się zwiększa.

Read more...

Мислиш ли, означава по кабел или искаш да кажеш радио вълни във въздуха?Единственият начин да се спре на последната е да се направи една кутия от метал или екран и да влезем вътре и затворете капака.Това не е толкова странно, колкото изглежда.Има фирми, които правят такива кутии и там AR други, специализирани в лечението на стените, пода и тавана на сградата помещения, за да ги предаде в големи метални кутии.

добре е, че той може, аз просто трябва Схема за това как тези схеми ще бъдат като и проследяване обяснение, благодаря за бързата реакция.

Няма начин да се предотврати радиация във въздуха с RLC вериги.Можете да използвате, насипни материали, за усвояване на радиация.http://www.eccosorb.com/ продава такъв материал.Или трябва да отрази с проводими самолети, които са или твърди или съдържат кабели, които са тясно пространство.

Ако искате да се предотврати сигнал от става чрез кабел, използвайте лента спре филтър.www.nuhertz.com има програми за дизайн на такива неща.Някои от техните програми са лесни и безплатни,
а други са сложни и ще работи за 20 дни безплатно.

Дайте повече информация за вашия проект.Има го в училище клас по даден вид технология?

Можете да погълне малко количество енергия с антената свързан с резистор.

Всъщност, аз мислех, че съм може да турят ръце на вериги, който биха могли да работят и след това да променя собствената какво искам.

Благодаря човек,
аз ще се опитам да работи върху това.но ако имате повече информация можете да продължава да ме информира

U може мармалад мобилни телефони, като генерирате RF вълна с шума модулирано в него.Това RF честотата на вълните трябва да бъде същият като този на мобилния телефон Downlink честота.Аз веднъж поправи един GSM мобилен телефон анорак единица и тя работи по същата концепция.Тези единици имат диапазон от 100-150 фута Max (за използване в кино театри концертни зали, хотели, болници ,....).
Всяко анорак над този диапазон, ще бъде незаконно.

Според това, което е казал на FCC правилата, умишлено заглушаване комуникации е незаконно на федерално ниво, която носи много тежък затвор термини от престъпленията в държавата или местно ниво.

Не натискайте своя късмет да не се хванат.Вие също може да бъде взето до съд за лични щети, ако някой от вас да phoing за медицинска помощ и те умират, или да се влошат.

Благодаря момчета, но веригата е проект и знам много добре, че тя трябва да се използва на места, където използването на мобилни телефони е ограничено.благодаря още веднъж

Ако имате нужда да блокират някои стари радио телефон с аналогов контрол, след което трябва да знаете честотата комбинация от HangUp код.Тя може да бъде двутонална опаковка или единични тон от 1-2 секунди съобщение.За пример, руски дълъг път (30 - 60 km) Радио телефон "Алтай" се използва сигнал от 2363 Hz за HangUp.Знам, че историята, когато някой е направил autorepeater с HangUp TX да блокира телефона radiochannel.Той бе HangUp изпращане на сигнал за около 2 секунди на всеки 1/3 минути с близо 20 W мощност.

Колко време ти последното преди сигурност власти забелязали незаконното радио предавания?

Здравей газове,

Радио контрол не реагира изобщо.Има много причини за това:

Те нямат оборудване да се носят в мобилните.
Те не са достатъчно персонал, за да направят контрол на всички.
Те не желаят да направят това.

Тъй като знам, че не RX за честоти над 1 GHz ...То може да продължи вечно, без всякакво съмнение - Аз мисля, че близо 80 - 95% от радио telepfones власт в моята страна не лицензии.Радио-инспекция е много слаб тук.Как мислиш за незаконно 10 W TV канал на 175 MHz, което е направено с около 20 години момче, той е работил 24 / 7 за около половината от годината, в центъра на столицата?Каква беше реакцията?Всички са се антени да я получат.Като си спомням бях гледане F1 раси по този канал.Той е ужасен звук модулация ...За 2 или 3 пъти инспекторите са посещавали дома му, но баща ти казах, че момчето не е у дома в този момент, и дори не спря brodcasting - "Елате следващия път, приятели ...".Тъй като си спомням, че беше в 1994, когато Ayrton сена умря.

Това HangUp фар е работил за няколко седмици,
на първо място потребител мисля, че той има щети по негова радиотелефонната система, но след известно време той е поискал моя приятел да реши, че и той е променен канал на радиотелефон.Това беше най-1997 или 98.

Аз направих някои предложение да се организират частни фирма за почистване на въздуха, но властите не желаят да го чуя - тази каша е добре за тях ...Много е просто да се намери място на радио-телефонни база - вие трябва да имате някои радио-станция, система за контрол, за да направят кратко телефонно обаждане от телефона основа към телефонен номер с CallerID.

73!klug.

Има ли някой може да ми помогне със схема схема на GSM мобилни анорак?на frequeency диапазон около 900 MHZ

Мислех, че е 900 или GSM 1900 ..GSM е технология, може да го изпълним в различни честоти ..оттам двойна GSM телефони.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back