дизайн на настоящите волана на КПР с CMOS

A

aroma658

Guest
Здравейте freinds,

Аз ma нов член на този форум и wud искал да отколкото на модератор за стартиране на такъв добър форум за начинаещи дизайнери като нас.
Имам нужда от насоки и предложения как да проектирате N 1 CMOS текущата steerig КПР който се състои от текущата си в огледалото на входа и си има opamp с резистентност се върне обратно.Също така как да се намери броя на битовете, че конвертора може да има, докато е монотонна.

също така и как да намерят преобразувател уреждане на време, ако тя се променя от един комплект за малко на други хора.Например за 0110 до 1000

PLZ gudie с няколко текста или книги, от където мога да изчистя fundas защото се чувствам, когато чета теория тогава усещам, че може да реши дизайн, но когато става въпрос за applicaton IM остана в няколко малки места.
PLZ някой може да каже коя книга и shud следват, който няма цифров проектиране на решени проблеми, така че аз мога ясно ми понятия.
надява на положителен отговор

Здрасти,

За веригата, то не е сложно, когато = <10bits.
Мисля, че трябва внимателно да оформление, мач, мач и мача.

С най-добри пожелания
Analog_starter

тук е една теза за ток на КПР от Бъркли.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Аз правя за текущата матрица (настояща волана цифров в аналогов).
Трябва да променям реда на текущата ми матрица.
Как може да моя стил пермутация се получи добър INL и DNL?
Благодаря.

Можете да използвате Случайна разходка стил пермутация, но това е трудно да се приложи и floorplanning декодер.

С най-добри пожелания
Analog_starter

Hiiiii yibinhsiehU PLZ може да ми изпрати линк за тезата на текущите волана на КПР на Бъркли

Вижте документи от KUL.Те са много силни в тази област.

Bastos

"Погледнете вестниците от KUL. Те са много силни в тази област"Здравейте Bastos

отколкото за отговор може да ф PLZ разработва повече, на която Кул и хартия може да видите или PLZ любезно ми изпратите някаква връзка
аромат

aroma658 написа:

"Погледнете вестниците от KUL. Те са много силни в тази област"Здравейте Bastosотколкото за отговор може да ф PLZ разработва повече, на която Кул и хартия може да видите или PLZ любезно ми изпратите някаква връзкааромат

Цитат:

Hiiiii yibinhsiehU PLZ може да ми изпрати линк за тезата на текущите волана на КПР на Бъркли

Тук е връзката пич ..
http://bwrc.eecs.berkeley.edu/Publications/1999/Theses/low_power_8_200_digital_analog_convert/blackman.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back