двупосочния Радио Freq.

S

sht2kll

Guest
Здрасти на всички: не, не съм много добре запознат с електроника и аз не съм сигурен дали това е мястото, където би след този въпрос.Аз безжична система, микрофон, направени от компания, наречена Nady системи.Тя не работи и аз искам да се промени честотата да се адаптира към играта покана за лов.на канала е 171,905.Аз погледнах кристали и те имат различни frequecies отбелязани върху тях.излъчвателя е маркирано, 14,335 MHZ и приемника 53,7?.Не можех да прочетете последните 2 номера, тъй като имаше жица спойка на корпуса.Nady системи заяви, че е работил.те не са били много помощ, когато попитах за сат.не трябва да се маркират на кристали същото?Има кристали съвпадаща снимачната площадка?къде мога да купя кристали за промяна на честотата?Благодаря за всяка помощ.ТомAdded след 5 часа 3 минути:здрасти: Съжаляваме за публикуване на този форум.Изглежда има много хора тук, които не са от САЩ, така че те не биха били в състояние да ме преки източници за закупуване на малки електронни части.Аз ще трябва да съхраняват за сърфиране в мрежата да получа информация.

Честотата на кристала е 53.735MHz.

171.905MHz (канал честота) - 10.7MHz (АКО честота) = 161.205MHz
161.205MHz / 3 (хармонично) = 53.735MHz

sht2kll написа:

Здрасти на всички: не, не съм много добре запознат с електроника и аз не съм сигурен дали това е мястото, където би след този въпрос.
Аз безжична система, микрофон, направени от компания, наречена Nady системи.
Тя не работи и аз искам да се промени честотата да се адаптира към играта покана за лов.
на канала е 171,905.
Аз погледнах кристали и те имат различни frequecies отбелязани върху тях.
излъчвателя е маркирано, 14,335 MHZ и приемника 53,7?.
Не можех да прочетете последните 2 номера, тъй като имаше жица спойка на корпуса.
Nady системи заяви, че е работил.
те не са били много помощ, когато попитах за сат.
не трябва да се маркират на кристали същото?
Има кристали съвпадаща снимачната площадка?
къде мога да купя кристали за промяна на честотата?
Благодаря за всяка помощ.
Том
Added след 5 часа 3 минути:
здрасти: Съжаляваме за публикуване на този форум.
Изглежда има много хора тук, които не са от САЩ, така че те не биха били в състояние да ме преки източници за закупуване на малки електронни части.
Аз ще трябва да съхраняват за сърфиране в мрежата да получа информация.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back