S
sht2kll
Guest
Здрасти на всички: не, не съм много добре запознат с електроника и аз не съм сигурен дали това е мястото, където би след този въпрос.Аз безжична система, микрофон, направени от компания, наречена Nady системи.Тя не работи и аз искам да се промени честотата да се адаптира към играта покана за лов.на канала е 171,905.Аз погледнах кристали и те имат различни frequecies отбелязани върху тях.излъчвателя е маркирано, 14,335 MHZ и приемника 53,7?.Не можех да прочетете последните 2 номера, тъй като имаше жица спойка на корпуса.Nady системи заяви, че е работил.те не са били много помощ, когато попитах за сат.не трябва да се маркират на кристали същото?Има кристали съвпадаща снимачната площадка?къде мога да купя кристали за промяна на честотата?Благодаря за всяка помощ.ТомAdded след 5 часа 3 минути:здрасти: Съжаляваме за публикуване на този форум.Изглежда има много хора тук, които не са от САЩ, така че те не биха били в състояние да ме преки източници за закупуване на малки електронни части.Аз ще трябва да съхраняват за сърфиране в мрежата да получа информация.