да постави на същинските индуктор между две MicroStrip линии в HFSS

L

lkminz

Guest
Здравейте, аз съм се опитва да симулира структура, като същинските индуктор в HFSS. Аз трябва да сложите същинските индуктор между две MicroStrip линии на определена дебелина. Опитах с тях се присъедини чрез плоча и RLC граница над него, но полученият резултат не е задоволителен. прикачили HFSS структура, необходимия резултат и полученият резултат коментари или предложение ще бъде наистина полезен.

изграждане на полето на вакуум в рамките на 2 реда, я определят като индуктивност. Линията на интеграция трябва да се свържат 2 MS линии. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 1 минута: [/ цветен] [/ размер] Кутията може да бъде точно над линиите на MS, и имат контакт с линиите на MS.

[Цитат = Джеймс Кук], изграждане на полето на вакуум в рамките на 2 реда, я определят като индуктивност. Линията на интеграция трябва да се свържат 2 MS линии. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 1 минута: [/ цветен] [/ размер] Кутията може да бъде точно над линиите на MS, и имат контакт с линиите на MS [/ цитат] хай Джеймс благодаря за отговор. Вашите извлечения 1) кутия може да бъде точно над MS линии 2) интеграция трябва да се свържат с линия 2 MS линии. са малко confussing. Plz обясни изявление на 1-ва малко по-ясно. Благодаря предварително

Ако имате HFSS и дизайнер на разположение, може да искате да разгледа съвместно симулиране, където да изгради следи с HFSS и да ги комбинира в Дизайнер с индуктор. Бих искала да поговоря с един от прилагането инженери за детайли. Поздрави

Ya и двете софтуерни АД ми обясни как да си сътрудничат - симулира [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 44 минути: [/ цветен] [/ размер] хай Джеймс Кук, и структурата на РУ инструкция .. ... АД проверите weither съм направил всичко правилно или не .... но все пак резултатът не е необходимия резултат

тук е HFSS expample.hope да се изясни ...

благодарение на Джеймс този CKT ще ми даде повече confidance в проектирането на структура, аз просто искам да знам като ф постави вакуум кутия над MicroStrip линия, така че защо да има нужда да изготви кутия лист би свършил работата. Когато казах кутия между MicroStrip линия имах предвид кутия структурата между двете линии, а не над тях, какъвто и да е начин, ако това начина, по който след това глоба и ще отиде заедно с него, ако има нещо друго да ми каже по отношение на, това плс да ми каже

Вакуумът кутия с същинските RLC може да repsent чип кондензатор, чип индуктор или резистор чип на линията на МС. Размер на кутията трябва да бъде размера на пакета.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back