да ми помогне за SIM CARD Reader Design

N

news

Guest
Rodzice ucznia jednej ze szkół w Pensylwanii skierowali sprawę do sądu po tym jak wyszło na jaw, że dyrekcja placówki podglądała ich syna w domu przy wykorzystaniu kamery internetowej zainstalowanej w jego laptopie.

Read more...

Има ли някакъв стандарт за СИМ-картата на GSM мобилен телефон? И за архитектура? Искам да се изработи SIM четец за карти, които могат да се свържете с compter, чете картата с информация за телефонни книги, SMS и т.н. Редактиране на информация от компютър, тогава ще го напиша на СИМ-картата. Всеки един може да ми помогне? Или даде някаква информация или документи за това? Благодаря ви много!

какво имате нужда, е GSM-стандарт от ETSI. Направете търсене във форума за "GSM" и "ETSI". Тезиса характеристики покриване на електрически и архитектурни проблеми. Четох, че тези характеристики са на разположение от www.etsi.org , но се съмнявам за това ... Също много интересен е ISO 7816 (SmartCard стандарт). Трябва да знаете, че GSM-карти, използване на протокол за прехвърляне T = 0 Успех, Мик

Да, можете да направите тази работа просто с VP-20 programmer.Try да го търси във форума и можете да намерите this.You също се нуждаят от някои proggies като кардинал, Ки аспиратор и SimMate plus.If купите сребърни карта от магазините сб можете да копирате и се сливат различни СИМ-карти за един сребърен card.For допълнителни въпроси, само ме питат. Analyzer.

Един от най-пълните софтуер за четене, писане и редактиране на GSM смарт-карта в кардинал, той работи whith едно просто смарт-мишка на COM-порта на вашия компютър.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back