да ми помогне да се разбере клас AB чифт разл вход

J

Jenifer_gao

Guest
Здравейте всички:

Аз съм слушане на лекция на Бъркли EECS140 за стабилност.Налице е схема за клас AB Input Етап кръст Двойка на диференциалното Чифт, който е приложен.Не ми е ясно как работи тази схема.Защото на схеми, възел възел А и С има същото напрежение Vi и възел възел Б и Г е същото напрежение Vi-.Но мисля, че от възел възел от А до В, е напрежението около 2Vdsat 2 ВТ, и също нещо от възел Б Г. И не ми е ясно функцията на ниво смяна тук.
Някой може ли да го обясня?Благодарности.

J
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Мисля, че Ви не е физически свързан към C (респ. да Ви-D).
Това е само част АС, който е равен резултат на 2.Vt смяна.
BTW, не се опитате да го симулира?

Не, аз не го симулира все още.Да, трябва да се опитат

Обърнете внимание на символ: VI.Средствата на комплексна променлива, phasor или RMS стойност на сигнала

Това са наистина "малки сигнали", така че означения са VI и не Ви

Нивото на товари е необходимо да се запази ядрото устройства (т.е., M6 и М3 или M7 и M2) правилно предубедени.Infact за даден настоящите пристрастия трябва да се гарантира DVgs Vth всеки за силна инверсия състояние.

Имайте предвид, че M1 и М4 акт като източник последовател тук (почти идеален), така че, от гледна точка на малкия сигнал, имате същите VI / - на входа на основните устройства.

Тогава всяко устройство от основните усилвател модулира текущата равна на GM * VI / - ...Сега можете да направите вашия математика.

Нейтън

Да.Функцията на M1/M4 е да се постигне висок импеданс вход, а на M5/M8 е да се смени Ср нивото на входния сигнал, така че правилно M6/M7 са пристрастни.Какво ти споменавам по отношение на напрежението от точка А до точка В, е правилно, но това е напрежение DC капка.Малкият напрежение сигнал на двете точки е същото като източник следва малка вариация на сигнала на портата и обратно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back